Dragning i chokladtävlingen-hos kaffehörnan

JAG VANN CHOKLAD.  Denna gången hade följande personer turen med sig

1 st trälåda med diverse choklad... gick till Therese

1 st Valrhona orange choklad... gick till Roffe

1 st Valrhona Pécan choklad... gick till Carola

FADDERGALAN-2009

Faddergalan – barn har rätt! som direktsänds den 30 november i TV4, i samarbete med Plan Sverige, bjuder på världsartister och gripande reportage. På scen i Stockholm finns Carola, Paul Potts, Takida, Melody Gardot, Markus Krunegård, Martin Stenmarck, EMD, Sarah Dawn Finer, Jakob Samuel från The Poodles och Robert Wells. Tillsammans med TV4 och Plan Sverige hoppas de att ännu fler svenskar ska engagera sig som faddrar för barn i utsatthet.

Faddergalan är sedan tretton år tillbaka ett samarbete mellan TV4 och barnrättsorganisationen Plan Sverige. Galan leds av Agneta Sjödin och Bengt Magnusson och ägnas i år åt barns rättigheter samt uppmärksammar att barnkonventionen fyller 20 år. Som vanligt syftar galan till att engagera fler svenskar att bli faddrar i Plan och bidra till långsiktiga insatser för barn och unga i världen.

SHOPPA PÅ PROVRUMMET


Provrummet.se är shoppen på nätet som erbjuder unikt designade kläder för kvinnor som värdesätter passform och kvalitet. Vi säljer genomtänkta kollektioner som kan koordineras och sättas samman till nya spännande kombinationer. Plagg med kvalitet till priser som alla har råd med. Målgruppen är trendmedvetna kvinnor i alla åldrar med fokus på åldersgruppen 30-45 år. http://www.provrummet.se