FINEST AWARDS 2012


Den 22 februari 2012 är det åter dags för Finest Awards på Café Opera. Den händelse som vi på Finest.se ser mest fram emot varje år. Vi hoppas och tror att det är en glädje vi delar med många andra. För tredje året i rad delar vi ut priser till de som utmärkt sig mest i nöjes- nattlivs- och bloggsverige. Bland tidigare vinnare i olika kategorier finns bl.a Måns Zelmerlöw, Carolina Gynning, Kenza och Maria Montazami.

Precis som tidigare år är det Ni som tillsammans med vår expertjury bestämmer vilka som förtjänar ett pris. I år bjuder vi också på några nya kategorier. Bland annat 'Årets bar', 'Bäst festklädda' och 'Från blogg till tv'. Just tv är tema för årets gala då bloggare numera är ett naturligt inslag i tv-tablån. 
Så går röstningen till:
Du kan rösta på dina favoriter en gång per dag fram till den 17 februari. Du som röstar har 50 % av makten. Den andra halvan står vår expertjury för som i år består av Pascal Engman, nöjesreporter Expressen, Alexander Erwik, chefredaktör Finest.se, Hasse Shimoda, Hänt Extra, Pamela Andersson, chefredaktör tidningen S, Emma Malmlöf, redaktör Nyheter24 och Alexandra Pascalidou, journalist & bloggare.TRYCK HÄR KOMMER IN TILL TÄVLINGEN

The Slanket Gratisbio.se

Kommentarer:

1 Yvonne:

Farligt att vända på dygnet man kommer ur rytm.. Kram!

2 syren:

Då ä det bara och vänta och se vem som får den.

3 biggan:

roligt dom delar ut priser, kramar biggan

4 Veiken:

GRATTIS till dom som vinner! Ha en fin helg!

5 Skruttmärtha:

Skönt att du blev av med shiten så fort.

Är du helt okej nu?Ha en bra dag.

Kram från Gun-Britt

Kommentera här: