BILDEXTRA: Kissie och Juholt på röda mattan

Storbloggerskan festade till på galapremiären av den svenska komedin "Cockpit": - Det vart typ 15 glas vin, skriver hon i sin blogg.

 

 

STOCKHOLM. I komedin "Cockpit" spelar Jonas Karlsson transa och den skygga flickfavoriten Björn Gustafsson gör en efterlängtad comeback på vita duken. Kombinatonen visade sig vara ett lyckat lockbete på måndagens galapremiär och kändisar som Håkan Juholtoch Alexandra "Kissie" Nilsson samlades för att skratta ikapp i biosalongen.

Storbloggerskan, som vanligtvis är en ovanlig gäst på biopremiärer, kom med sin mediacoach Daniel Nyhlén, och passade på att frossa i gratismat och dryck.

– Vart typ 15 glas vin! Nej men min mediacoach vet hur man festar, och eventet igår var så himla lyckat! Massa vin (rött, vitt, rosé) och en vild buffé med massa god mat. Jag och Daniel vart ju överlyckliga för vi var hungriga då ingen av oss hade ätit middag utan bara tagit massa drinkar. Inte bra på tom mage, skriver Kissie i sin blogg.

Nyheter24


Kommentarer:

1 Fenixmona:

Godmorgon denna torsdag! Här regnar det som vanligt och termometern visar att jag behöver ta på både strumpor och jacka idag! Kramiz

Kommentera här: