LAKRITSPANNACOTTA MED FRUSNA HALLON

6 port:
150g Turkiskpeppar
5 dl grädde
4 blad gelatin
150g Turkiskpeppar
5 dl grädde
4 blad gelatin
Till garnering: 0,5 dl ovispad grädde Frysta krossade hallon
Blöt lägg 4 gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min . Mixa turkiskpeppar och grädden i en tjockbottnad kastrull, koka upp på medelvärme(rör inte för mycket så det skummar), låt koka i ca 30 sek. Lyft av kastrullen, lägg i gelatinbladen och rör ut gelatinbladen i lakrits/grädd-blandningen. Häll upp i portionsskålar ). Ställ i kylen ca 3-4 timmar innan servering så att pannacottan hinner stelna. Vid servering: garnera med vispad grädde samt strössla över de krossade frysta hallonen. Servera å njut!
Blöt lägg 4 gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min . Mixa turkiskpeppar och grädden i en tjockbottnad kastrull, koka upp på medelvärme(rör inte för mycket så det skummar), låt koka i ca 30 sek. Lyft av kastrullen, lägg i gelatinbladen och rör ut gelatinbladen i lakrits/grädd-blandningen. Häll upp i portionsskålar ). Ställ i kylen ca 3-4 timmar innan servering så att pannacottan hinner stelna. Vid servering: garnera med vispad grädde samt strössla över de krossade frysta hallonen. Servera å njut!